Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
cocul müstehcenli ile ilgili bir icerilik yok arkadaşlar sitemde sadece etiket olayı yuzunden bu olay başıma geliyor neymiş 9 yaşında bir kzıın adı sitemdeymiş etiketlere baktım fakat bögle bir sonuc yok googledende baktım bir şey cımıyor site:xxxxx.com yaparak kızın ismini yazdım gene sonuc yok bana sundukları sayfada googlenın cıktısını alıp bir sayfa dolusu aynı url 10 adet benim sitem ve o kızın adı yer alıyor fakat bögle birşey söz konus degil nasıl bu konuya karar kılıp bu sonucu varmışlar anlayamadım mahkemeden kagıdın gelmesini bekliyorum ifademde belirttim sitede yapılan aramaların otomatikman sistemin kaydettigini bu işi herhangibi bir art niyetle degil sadece gelir amaclı yaptıgımı ve bundan pişmanlık suydugumu ve bu konuyla hakil degil savcı bey ilgileniyor bil has cok hasaslar bu konuda ifademi istemek icin beni cagırıcak googleden bende cıktı aldım aynı gün internet cafededen ve o isimle sitemde hicbir sonuc alınamadıgını sadece 2 tane devalet sitesinde o kelimelerin gectigi bunu savcıya sunucam ifdemi alıcagı gün ve bunun sebebiyetinin kaynak yerini bulup cok agır şekilde karşı tarafa dava acıcam hayırlısı ile