merhaba
satış ortaklığı sistemimizde kayıtlı bulunan adresiniz siteadı.com adresinden 468 hit ve 9 form dlduran olmasına rağmen sitenizin hiç bir bölümünde reklam bannerlarımızı göremedik.bu kişiler nereden gelmektedir. bannerlarımız sitenizde hangi bölümde kayılıdır.bildirirseniz seviniriz
Saygılarımızla
www.turkpartner.net
Sitenin performansını ölçmek için dün reklamlarını sitemde yayınladım kazandığım miktar
13.86 TL Daha sonra reklamları sitemden kaldırdım.Ödeme alabilmek için acaba kodları sitemizden kaldırmamak mı gerekiyor anlamış değilim
Sayın
fredick = 13 TL alacaklıyım diyorsunuz siteden kontrol panelinden banka hesap numarasnızı girerek neden ödeme istemiyorsunuz ?
Neden sitede yazan yere banka hesap numaranızı kayıt etmiyorsunuz ?
size ulaşılabilecek telefon numarası bölümü oraya öylesine yazılmadı değil mi o bölmü neden boş geçiyorsunuz ?
ve en önemlisi banner ekledim diyorsunuz sonra banner yok kaldırdım diyorsunuz evet sitenize hiç banner eklenmedi ancak ödeme istiyorsunuz ?
yazdığımız maillerre cevap vermek yerine buradan bize çamur atıyorsunuz.
SAyın web masterlar bazılarınızı anlamak mümkün değil. Alacağı olan var ise lütfen talep etsin. ve sistemden kendini silsin satış ortaklığı sitemimi her gün düzenli ödeme alan web masterlar ile devam ettireceğiz.
Saygılarımızla