Öncelikle herkeze merhaba,

Bende geçenlerde yaptıkları ilk reseller kampanyalarından almıştım.Ucuzdu ve göze güzel geliyordu tercih.Önce 2 gün deneme süresi almıştım her hangi bir sorun yoktu.Sonra ödeme yaptım.Hala bir sorun yoktu.Ancak 2 gün sonrasına kadar.2 gün sonra öle fazla hit almayan bir sitemin saldırı aldıgını ve suspendlediklerini siteme ve resellerime giremeyince öğrendim..4 5 gün bu böle devam etti.Başka yolu yok sunucdan çıkacaktım.Haklılardı aslında,bende sunucudan yedeklerimi aldım ve ayrıldım.

Ayrıldıkan 2 gün sonra sorunun benden kaynaklanmadığını ve başka bir sitenin saldırı aldıgını anlamış ve sunucudan onuda çıkartmışlardı.Ancak ben o zamana kadar başka bir yere gitmiştim bile..Yanlış anlaşılmanın sebebi ise biraz dikkaysizlik ve birde asıl saldırı alan site ile sitemin domainlerinin benzemesiymiş..

Aramızda bu kadar olay geçmesine ragmen sadece 1 kez konuşmada uç noktaya geldik ama onuda Barış bey altan alarak ve ortamı yarıştırarak bir tatsızlık olmadı..Vbgrup gerçekten hizmeti,hızı,kalitesi ve desteği çok iyi olan bir yer..Ufak bir yanlışlıklada olsa onlardan ayrıldım ama şuanda memnunum yerimden..Daha sonra tekrardan çalışmayı düşündüğüm bir firma..

Yani kısaca güzel bir yer

Epeyce uzattım. Bu kadar yeter..