Herkese yorumları için ben teşekkür ederim.
hocam tema mükemmel olmuş paylaşım için teşekkür ederim.
rica etsem o sarkı ( şarkı ismi mesela ) renk kodunu paylaşabilirmisin.
bu programla istediğiniz her yerden istediğiniz her bölümün renk kodunu alabilirsiniz.
Elinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş. Yasal problemler çıkabilir değil mi?
Yasal problemler içeriğinize göre çıkabilir de, çıkmayabilir de
1 ) Linklerdeki "http://siteadı.com/category/manga" kısmındaki "category" yazısını nereden değiştirebiliriz?
2) Kategori ekle kısmından sanatçıları eklerken , alfebetik sıraya göre bizmi ekliyoruz? Yoksa wordpress bu güzelliği bizim için yapıyormu ?
Yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkürler.
1) Wordpress admin panelinde, Kalıcı bağlantılar var, oradan düzenleyebilirsiniz.
2) İlk mesajdaki kullanımı bağlantısını tıklayın hocam, sanatçı sayfasını kurulumu var o bölümü kurduktan sonra alfabetik olarak dizilimi oluşuyor.
ücretsiz dağıttığın video temasını şu anda video sitemde kullanıyorum ve süper çalışıyor.
şu anda da bu yeni dağıttığın mp3 temasını kullanacağım bir sitemde ama mp3 sitesi olarak değil de başka bir proje de.
Umarım emeğinin karşılığını kimse karşılıksız bırakmaz. Tema dosyalarına bakmadım ancak umarım footer da linkin vardır. ufakta olsa emek karşılıksız olmamalı.
Ellerine sağlık Tias..
Teşekkür ederim dostum footerda linklerim var