Merhabalar R10 halkı; ilgilenenine ilgilenmeyenine, bekleyene beklemeyene, aklında olmasa bile kafasına sokup aklına kurt düşürmek amacıyla yazdığım bu ilanı okumadan geçmediğiniz için teşekkürler.
Bilirsiniz artık her insanoğlu doğar büyür [hatta daha büyüyemeden] bir cep telefonu edinir ve takdir edersinizki bu cep telefonları dışarıyla iletişim için Sim Kart'a ihtiyaç duyarlar. Her biri ayrı numaralar taşır ve asla eşi benzeri olmaz.
Herneyse konumuza gelirsek, eğer müşterilerim, yakınlarım, muhattab olduğum 1001 tür insan bana ulaşırken sıkıntı çekmesin, farklı yerlerden de arasalar numaramı şapadanak çevirsinler sıkıntı çekmesinler diyorsanız tam da yerindesiniz! Numaralar HİÇ KULLANILMAMIŞTIR! Turkcell bayii olarak açılımlarını bizzat ben yapacağım. Kimlik fotokopinizi ve istediğim 1-2 bilgiyi mail yada fax yoluyla ulaştırmanız yeterli olacaktır. Hattı İstanbul Avcılar yakında elden teslim, türkiye içinde herhangi bir yerede kargoyla yollayabilirm.
İşte Elimde Kalan Son Özel Numaralar:
[ne yazıkki tam olarak yazamıyorum, gerçekten ilgilnenen olursa iletişime geçsin konuşalım]

____

Edit:
Arkadaşlar hatlar satılmıştır Yine özel hat isteyen olursa pm ile ulaşabilir.