gel hacı her tonda ses çıkartılır
Yok kalsın
Yazdıklarınız çok güzel ancak santrallerde hep bayan kullanılır bunu neden yaptıklarını bilmesem de bizde bayan seslendirme kullanacağız.. Ancak sizin mutlaka bu konuda öneriniz olacaktır? PM Gönderiyorum size
DeArSheLL Ana sayfasındaki seslendirmeyi dinleyiniz oldukca profesyonel bir seslendirme ve tok bir sese sahip üstelik bu sesi televizyonlarda sık sık duyduğunuza eminim
Buradaki ses kaydıda farklı bir kişiden yapılan seslendirmedir
Santral seslendirmeleri yapıyoruz ve bu işi profesyonel anlamda bay / bayan olarak seslendirmeyi seçebilirsiniz
yapmanız gereken sadece seslendirilmesini istediğiniz metni sitemizin iletişim linkinden yazmanız göndermeniz gerekir..
Santral seslendirmeleri tamamen profesyonel olarak seslendirilir, seslendirme yapanlar kesinlikle TV lerde reklam seslendirme yapanlardır lakin saniye olarak ücretlendirilir
Radjo jingle ve santral seslendirme ile ilgili detaylı bilgi için
Müşteri hizmetleri - reklam seslendirme ilgli birimi ile görüşebilirsiniz..
hayırlı paylaşımlar.
Anasayfada seslendirme bulamadım..
Bayan sesi buluruz ya Osman sorun olmaz
Onur sen benden daha çok dışardasın Denizlide bir tane bul getir ya
@gf8 işinize karışmak gibi olmasın ama bahsettiğiniz bu seslerin DearShell ile bir alakası yok. Yani onlar için calısmıyorlar, yada DearShell calısanlarından bırıleri degil bunlar. Yanlıs hatırlamıyorsam Dogan Prodiction yada Gece Dostları'nda olmaları lazım bu arkadasların.
Kaldı ki prodüksiyon piyasası bu şekilde işliyor.Seslendirmenlerin sabit bir yeri yok. Ajans'a metini yollarsınız. Sesi seçersiniz. Parayı Yatırırsınız. Ajans ta begendıgınız sesin sahibini çagırır. Metini okutur. Payını verir ve yollar. Daha sonrasındada Montajlar ve size atar. Begenmedıgınız bır yer oldugunda yada eksik olan bir yerde ek ücretle yeniden seslendirtirler.
Buyuk ihtimalle sizinde o sekilde yapacagınızı düşünüyorum.
Not: Amacım baltalamak degil sadece biraz detaya inmekti. Kusura bakmayın.
Size PM gönderdim aynı şekilde pirim alarak bizim için kayıt doldurabilirsiniz yeter ki santralin kendisinden daha pahalı bir fiyat çıkmasın