İlginç , hocam burada gözlük mü satılıyor , ayrıca o gözlügün geç gelmesinin sebebini siz benden daha iyi biliyorsunuz NEDEN konuyu baltalamaya ( konu dışı hareket ) ediyorsunuz . yada kısacası + itrader verdiniz ozaman aldıktan sonra ?
GAZETE kagıdımı

hocam söyleyecek başka yalan bulamadıdnız mı ?
Sevgili Mys "E
ray Şahin
"
2007 Yılından bu yana r10 da az çok ticaretimiz ve paylaşımımız olmuştur. Benimle ticaret yapanlar beni iyi bilirlerki ben ortalığa ispatsız *** atan insanlar değilim.
Dikkat ettiğim hususların başında ticaret ahlakı gelir, karşılıklı sözler ve alınan kararlar internette her ne kadar resmi olmasada benim açımdan netlik ibraz eden konulardır.
16.07.2009 tarihinde Linkteki konunuz üzerine msn aracılığı ile konuşup bir adet kahverengi gözlük siparişi verilmiş ve aynı saatler içerinde hesabınıza para aktarılmıştır. Verilen ücrete karşılık yapmanız gereken geçilen siparişi ertesi güne kargoya vermekten ibarettir. Aradan 4 iş günü geçmesine karşın ürünü kargoya vermediğiniz gibi tarafıma bir bilgilendirmede yapmadınız. Bunun üzerine msnden sizin ile yeniden iletişime geçtiğimde Toptancı bir firma ile çalıştığınızı ürünün en geç yarın elime geçeceğini teyit ettiniz.
Ertesi gün ürünüm yine gelmedi;
Sizin ile yeniden iletişime geçtiğimde
Alıntı
k.bakmayın tedarikçiden oluyor maalesef
ama max çarşamba günü elinizde olur merak etmeyin.
bugün kargoya verilmesi gerekiyordu 5'den önce..
Ertesi gün ürünüm yine gelmedi;
Alıntı
tedarikçiden mail gelicek bana merak etmeyin.
Ertesi gün ürünüm yine gelmedi, ve dahası Tarih : 28.07.2009
Aradan 13 gün geçti ve msnde online oldunuz bana direk yazdığınız cümle.
Alıntı
pm attım hocam ŞEHİR dışına gittim çok acil .
Ürünü istemediğimi ve paramın iade olmasını istedim. Karşılık olarak ürününüz kargoya verildi dediniz.
"arada para iadesi sözcüğü kaynadığı gibi bu konuda sizinle yine muhattab olmak istemedim."
Tarih : 30.07.2009
Bana yazdınız ;
Alıntı
ürününüz halen gelmedimi?
elbetteki gelmemişti ve aradan 15 iş günü geçmişti.
31.07.2009 tarihinde kargo gelmiş evde yoktum, ürün için kargo şirketine gidip çalışanın gözleri önünde opşet kutuyu yırtıp gazeteye sarılmış ürünü çıkarttım , ne koruyucu bir kılıf nede temizleme bezi mevcuttu.
Geri iade yapalım dediler muhattap olmak istemedim.
gözlük ortaboy en kişiliksiz gözlüklerden dediğim gibi türünün son örneği, gözlüğüde görmek isteyenler kocaelide çocuk parkında ayakkabı boyayan bir çocuga hediye ettim , çünkü ebatları ona tam uydu.
- olarak verdiğim itraderi silmemi rica ettiniz
Nötür olarak değiştireceğimi söyledim, nasıl isterseniz dediniz yine dedim vardır bir problem - nin üzerine + itrade geçerek ürünüm geçte olsa geldi yazdım.
Aradan bir süre geçmediki beni biri msn ' e ekleyerek Mys ile alışveriş yaptınızmı diye sordu , bende ne yazıki evet yanıtı verdim, konuşmanın tamamını yayınlarsam oldukça rencide olursun o yüzden yayınlamıyorum.
bu kişide aynı şekilde mağdur olup tarafına - itrade vermiş zaten dileyenler inceleyebilirler.
bu olayında üzerine , sizin bu forumda ticaret yapmanızı uygun bulmayarak kişileri uyarıyorum , umarım kimse sizin ile ticaret yapma gafletinde bulunmaz.
bunlarla ilgili dilersen konuşma kayıtlarını ve banka hesap screenlerini yayınlayabilirim.
bu forumda beni yalan konuşmak ile itham edebilecek en son kişilerdensiniz.