Hepsiburada.org u e-ticaret için kullanılamaz, otomatikman domain gider, hepsiburada.com telif hakları sahibi olarak hiç para vermedende domaini alabilir gerekli yasal işlemi yaptığında. Bunun yanında büyük meblalarda cezai yaptırım bile olabilir domain sahibi için. parkingte yapılamaz yapılsa bile hepsiburada.com'un sattığı ürünlerden reklam gelmemesi lazım ki hepsiburada.com herşeyi satıyor. Ondan Bu domainin değeri 0.. Ne yazık ki sadece alırsa hepsiburada.com alıp kullanabilir tam anlamıyla.
e-ticaret için kullanabilir hatta gidip onların fabrikasının bir numara yanına bile dükkan açar.Telif haklarının bir sürü prosedürü var öyle ben ismi aldım başkası kullanamaz diye bişey olmaz.
O zaman ben televizyon isini alan adını ve telif hakkını alırım hadi birisi kullansın televizyon adını yada bir yerde kullanayım her kullanana bi sürü para cezası ödettireyim öyle şey olmaz.
Telif haklarının bir sürü kolları var.Ciddi proje düşünen kişi onu kılıfına uydurur.
aç hepsiburada.com u kötüleyen bir site onlar satın alır zaten senden
İşte böyle bişey yaparsa onlara yasal olarak hak kullanma imkanı sunmuş olur.Çünkü isimlerini kötülemiş olursun.icann şartlarında göre bu yaptırım sebebidir.Yani domain mahkeme kararı ile diğer tarafa verilebilir.
Satıcıya hayırlı satışlar dilerim.