saho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dikey geçişi düşünüyorsan işin zor bölüm birincisiydim 80 aöbp netlerim full e yakın ama baya zor oldu girmek dgs o kadar kolay değil sorular kolay da kazanmak o kadar değil (: ona pek güvenme ...
bilg. prog. , bilg. müh. hiç farketmez iş bulmandaki tek ve en büyük etken kendini geliştirebilmiş olman az visual basic az delphi az asp öğretirler üniversite de sana azıcıkda sql onlarla hiç birşey olmazsan sen bu alanlardan en güncel ve en çok arananlarında okul haricinde de kendini geliştirmen gerekli ...
kendini geliştirirsen ister tekniker ister müh. ol işini bulursan zaten özel düşünmüyorum ben mesala derdi tasası çok devlet e girip 1 yandna yine işimi yaparım şuan iyi iş 3 sene 5 sene sonrada iyi sonra ne olacağını kestirmek zor en mantıklısı devlet te iş bulabileceğin birşey ama özel sektör de çalışmak istiyorsan kendini birden fazla dalda geliştirmen lazım
burock3699 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi ki bilgisayar mühendisliği dostum. 4 yıllık bölüm , saygınlığı daha fazladır. Ama okula git gel olmaz , ek olarak kendini geliştirmen gerekir.
Biraz Bilgim var Zaten

Photoshop
Fireworks
Corel DRAW
Freehand
İllistrator
QUARK
Flash
ACtions Script 2.0-3.0
Visual Basic
Delphi (Okul Bilgisi)
Php & Mysql
CSS
Ajax (jquery)
After Effect
3D Studyo Max
Office Programları

Şuanlık bu kadar Bilgim var ama yetmez sanırsam. Programcılıkda Gelişmek lazım.

Peki Maaş Durumları nasıl

Saygınlık derken ne tür Ortamlarda Çalışır Bu Mühendisler ?

ofis büro gibi yerlerde çalışırlarmı ?