Link eklenecek URL mi pr7, domain mi pr7? Kaç çıkış var. Site spama dönmüş şekilde mi? (Çünkü edu lar bazen ilgilenmiyorlar siteleriyle ve çöplüğe dönüyor) Daha önce böyle bir siteden canım yandıda. Linkler ne kadar kalıcak?
Sevgili ve saygılı recep kardeşim;
biz pr7'den link vereceğiz gibi bir vaadde bulunmadık ama pr7 linkler aynı anda eklendiğinde uçuruma sürükleyebilir sitenizi bu bir;
hiç bir mesajımızda pr7 link veriyoruz yada benzer mesaj atmadık bu iki;
sitelerin çıkışlarına kusura bakma ama sayamadık ama en azından çöp değil siteler, kimsede sitemi çöplüğe eklemişsiniz demedi en azından bu üç;
Linkleriniz eklendikten sonra hemen biz pingliyoruz domaini silinse bile linkinizi google görecek, zeki mürende sizi bu dört;
Bu tip saçma sapan soruların için bizimle çalışmak istesen bile seninle çalışmama kararı aldık üzgünüm buda beş..
--------------------------------------------------------------
Bu arada sitesi bomb ve filtre yemiş site sahipleri gelmeye başladı...
Tekrar ediyorum : Biz seo şirketi, analizcisi yada mensupları değiliz. Bizim işimiz siteleriniz için link eklemek ve sitenizin altyapısını kuvvetlendirmek.
Yapmadığımız işler için bizi yormamanızı rica ediyorum..
--------------------------------------------------------------
Bizimle çalışan ve çalışmak isteyen tüm arkadaşlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bir haftalık küçük bir izindeyiz. Bu konuda anlayışınız için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Kalın sağlıcakla...
iLker turhaN