Siz videoyu çektiyseniz ve birilerine verdiyseniz merak etmeyin o video zaten düşer düşeceği yerlere.Yani konu başlığı saçma niye?
Ali web sitesi yapıyor gece gündüz uğraşıyor kasıyor daha iyi hit yapabilmek için v.s v.s
Velide XX yazdırdığı botla Ali nin sitesinden BOT la konuları çekerek spamın kralını yapıyor.
Şimdi yukarda kim mağdur? Peki mağduriyete sebep veren kim? Bot nedirki ne piyasası olsun.Çalmaktan öte nedir? Sonra buraya bir soru yazıyorsunuz insanlar tabi istiycek sonra yok vermiyorum yani burda saygılıyım ama bu zaman kaybı neden? 2 dakkalık kendinize yapacağınız bir sual ile cevapı kolayca bılabilirdiniz.Bakınız bir anket açalım bot için video istermisiniz diye 100 kişide 80 kişi evet der.
Mantıklı düşünürsek böyle bir platformda insanların videoyu isteyeceğini herkes bilir başlık sorusu abes ve zaman kaybıdır.Burdaki çoğu insan profesyonel değil, birşeyler öğrenme derdinde, ne öğrensem kaardır hesapı.
Bende bot yazılmasına satılmasına haksızca sitelerden veri çekilmesine karşıyım video yayınlamasın diyen piyasa kırılmasın diyen vatandaşlar.O yazdığınız botlarla sitelerimizdeki alın terlerimiz spamcılara malzeme oluyor desem kim tınlar kimse.
Velhasıl güzel arkadaşım hatalısın bulunduğun kategori PHP bu bölüme ben takılınca girip bakıyorum sorunlarımı çözüyorum, bot yazmak sanki çok doğru işte insanların bunu öğrenmesi kötü olucak.Bırakın insanlar öğrensin zaten becerisi olan yapar olmayanda mantık yürütemiyende sadece bir video ile ne yapabilir?
Heleki o bir arkadaş videodan öğrenmesin gitsin o nasıl öğrendiyse öyle öğrensin diyor sen o kafa ile çooook gidersin.