kimya dersindeyiz lise son hoca suyu olan varmı dedi malzemeler vardı deney yapcaktı ama hatırlamıyorum.. Neyse suyu olan varmı dıyınce bende fotosentez yapın açığa çıkar dedim sınıf koptu sonra hoca bana otmu diyosun dedi hayır ne alaka dedim başka neler fotosentez yapacak olm dedi :d bayan hocanın kalbini çalacak cevapta ben sizi güle benzettim dedim.
-------------------------------------
GEne sınıftayız ders boş kaynatıyoz uzun eşek falan tam o sırada müdür yardımcısı geliyo diye kapıdakı arkdş haber verdi oturduk falan hoca geldi olm bu ne *** barış çarış adam olmucanızmı siz burayı hayvanat bahçesine çevirmişsiniz dedi bende evet hocam ya dedim sen ne oluyon *** dedi bende ziyaretçiyim dedim.. Hoca zeki olacakki onuda hayvanat bahçesine kattığımı anladı kızardı bozardı gitti:d ondan sonra sınıfa gelmedi bi daha :d o kadar dalavere vardı gene..
---------------------------------
Hoca bi gün sözlü yapıyor bende yazıları okuyorum bızıde yapcak neyse kalktık hoca dediki bilmem ne nedir diye soru sordu bende bildiğims sadece bi konu vardı onu anlatıyodum hoca ne alakası var oglum dedi bende hocam bende sizi deniyodum konuya hakimmisiniz diye dedim.. hoca piçe bak dedi 100 verdi beni çok seviyodu..
okul boyunca bütün hocalarımla aram iyiydi hepsiyle gidip evlerinde kaldıklarım olmuştur. Daha bunun gibi 300 tane daha hıkayem var ama yoruldum