Siz kim oluyorsunuzda benim hakkımda bir webmaster forumunda ileri geri konuşma hakkına sahip oluyorsunuz!. Moderatör arkadaşlar hiçmi kontrol etmiyor. Sitede yer alıan konu bilgim dahilinde yazılmış değildir! Sitede 4 adet yazar bulunmaktadır! Konuyu paylaşan arkadaşla gerekli görüşmeleri yaptım. Haberin aslı yoksa zaten 1 2 güne kalmaz blogta paylaşılır!. Sizin kadar seviyesiz bir insan değilim gelip forumunuzda size küfür mesaj yazayım! Hangi forumda yer aldığınızı dahi bilmiyorum. Siteme eklenen içerikler SADECE BENİ ilgilendirir! 15 yaşındaki kızlarla uğraştırıyorsunuz beni! Birde gelmiş burada ne kadar zaman önce açılmış konuya flood yapıyorsunuz! Haber7.com a bildirime gelince, sitenin altındaki ibareyi iyi okuyun! FORUMDA YER ALAN KONULAR, YAZAN YAZARLARDAN SORUMLUDUR! BU BENİ İLGİLENDİRMEZ. Hukuki işlemi kimin yapacağına gelince, yarın ilk işim savcılığa ip adresinizle birlikte dilekçe vermek olacak!. Benim hakkımda ileri geri konuşmak neymiş küfrederek değil hukuki işlemlere başvurarak göstereceğim! Daha önce başıma gelmiş bir olay olduğu için nasıl hareket edeceğim konusundada bilinçliyim. Burayada yazıyorum "Eğer ben, sizin bu yaptıklarınızı hukuki yönden ardınıza bırakırsam bende adam değilim!"
Saygılar!