Bencede yanlış bir karar oldu videonun yayınlanmaması,
Önceki sayfalar bir arkadaş şöyle buyurmuş,
video dan öğrenecek insanlar neden bu kadar kısa yoldan öğrensinler?
,
Bence YAYINLANMAMALI.!
Bu nasıl bir mantıktır. Kolayca öğrenince işin yada bilginin değeri azalıyor mu? Sen öğrenmeye meraklı değilsin anladık, yada kapasiten yetmiyor onuda anlarım ama bu kıskançlık hasetlik neden?
Neden kısa yoldan daha doğru bilgiyle öğrenmek varken google gibi bir bilgi denizinde yüzelim...
Videoda yazanlar elbet başka kaynaklardada vardır. ama bu işe heves eden öğrenmek isteyen insanlar hepsini bir arada belki arayıp bulamayacak,
Örneğin bundan 2 ay önce php bilgim sıfırdı ve forumdan arkadaşlara 3-4 tane bot yazdırdım, Hem yazdırdığım botları inceleyerek, hemde araştırarak şu anda istediğim sitelerden işimi görecek kadar bot yazabiliyorum.
Son bir örnek vereyim, youtube proxy dosyası için tüm youtube serverlarını pingleyip iplerini kaydedip dosyama elle tek tek yazmıştım,
aşağıdaki gibi tam 194 gereksiz satır yazmıştım.
$url = str_replace ('v1.lscache1.c.youtube.com', '74.125.13.80', $url);Halbuki webloaderin verdiği 6 satır kod benim elle saatlerimi vererek yaptığım kodun aynısını yapıyor
$urll=parse_url($url);
$serverr=$urll['host'];
$ip = gethostbyname($serverr);
$gerisi=explode("/",$url);
$ger=$gerisi[3];
$vidurl="http://".$ip."/".$ger;Son olarak mümkünse video adresini banada göndermenizi rica ediyorum.