Böyle bir düşünce yok arkadaşım. Ben profum bu işten ekmek yiyorum . Hekim yetiştirmiyim piyasa bana mahkum olsun.

Arkadaşlar büyük egolarınız var anlıyorum ama bilgi paylaştıkça büyür. Sizin öğrendiklerinizin hakkını vermek sorumluluğundasınız. Herkes ne öğrendiyse inancı gereği bunun hakkını vermek zorunda . Bu dünya sizlere de kalmaz .Siz annenizin karnında öğrenmediniz. Sizlere birileri vesile oldu.

Yok efendim piyasanın nabzını tutanlara danışalım. Yok sektörü bitirmeyelim efendim . Yok onlar evet derse yayınlayalım . Yok efendim misafirler geldi misafirler gitti şimdi işim var şimdi çişim var ömür bitti yahu .

Bu konunun açılması bile yanlış . Eğer vaktin varsa ilgilenen arkadaşlara faydalı olacaksa bu işten başkaları zarar görmüyecekse yayınla.