keskin_root adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum tamam onuda söyledin bize ben denemek için mail yollayınca o adama nasıl gidiyor benim yazdığım mailler ? birde senin müşterin ?

bakın size son kez açıklama yapmak istiyorum

siz xxx yerinde bir mail formu bulmuşsunuz ve bu formda iletişim formu doldurulunca mailin gideceği adresi düzenlememişsiniz ve scripti yapan kişinin maili yazıyor orada yazdığı adreste örneğin xxx@windowslive.com

siz gidip siteden deneme yapıyorsunuz ve deneme sonucunda iletişim formu maili xxxx@windowslive.com adresine yolluyor

ve bu gelen maillerden şikayetçi olan mail formunun yapımcısıda mail in geldiği sunucudan bize ulaşıyor mail in geldiği sunucuyu görebilmektedir herkes ve bizde sizi uyardık iletişim formunuzu düzenleyin diye

bu mesajlaştığımız kişi müşterimiz falan değil mail sunucusu olarak xxx.intasarim.com yazdığı için şahıs bize ulaşıp durumu izah etmiştir bizde durumu size izah ettik

bu durumda bizim mail sunucularımızın sapa sağlam hotmail e windowslive.com a vs mail in gittiğinide size loglarda kanıtlamışta bulunuyoruz

burda bizlik herhangi bir sorun olmamıştır tamamen sizin scripti düzenleyememenizden sorun oluşmuştur

umarım anlamışsınızdır demek istediğimi

çünkü ben bu durumu size daha öncede msn de anlatmıştım

burda bizlik bir hata yoktur sizlik bir hata vardır

iyi akşamlar.