macroajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin niyetiniz başan belli çok şükür alnımız açık ve satışlar devam ediyor Ne istediğini bilmeyen orjinal olsun deyip kendi sitemizi bize kopylayıp yollayan bir tasarıma 6 ayda zor karar veren baştan kişi kendinden bilir işi sözüne vakıf olan hiç kimseyle çalışmayız ve organize saldırılarıda görmeyecek kadar saf değiliz meyve veren ağaç taşlanır bu normaldir Saygılar
c0skun kullanıcı adlı kimdir bilmiyorum ama organize lafını ancak sizin gibi konuşurken ne konuşacanı bilmeyen, sıkışınca başkalarına saldıran karakterlerden gelir.Ben kimseye buraya mesaj yazın diye kışkırtmadım c0skun kullanıcısını yönlendirildi gibisinden mesajlar atmayın. Böle şeyler sizin gibi içten pazarlıklı insanlardan geliyor ancak. Millet görüyor yazıyor. Ayıb ayıb bide hurafa gibi mesajlar yazıyorsunuz. Allınız açıkmı başka bişemi bilmiyorum ama siz böle davranarak gerçek yüzünüzü gösteriyorsunuz. Milletin mesajını alıntı yapıp bize laf atmayın. Herkez haddini bilsin yapacaksa işini yapsın. Ben olmayan bişeyi yazmıyorum buraya iş yapacaksanız iş yapın bizimle işiniz bitmiştir. Bırakın artık bize değilde önünüze bakın biraz.