Siz söyleyin sizden dinleyelim burada satışı yapılan grafiklerin alındığı yerler ;
aktifbilisim.com.tr
aktifbilişim whmcstema2 sol menu grafikleri
aktifbilisişim whmcstema1 footer grafikleri
Yanisiz buralardan alınan grafikler ile yapılan çakma tasarımın satışı sizce etik mi ?
Herkes o zaman gördüğü her jpg resmin psd 'sini hazırlasın ben yaptım diye ortada gezsin ne dersiniz başkaları size yapsa bunu kabul edermisiniz
Ek olarak bende sizin sitenizdeki tasarımın aynısını klonlasam sonrada satışa çıkarsam benim satış konumda ne diyeceksiniz "Arkadaşla aynı fikirdeyiz" mi diyeceksiniz ?
Benim ağzımdan satışık etik yada etik olmadığı hakkında birşey çıkmış mı? Ben sadece bahsettiği yasanın, bahsettiği kadar kolaya indirgencek sebeplerden işleyemiyceğinden bahsetmek istedim, illa sataşıcak bir yer arıyorsan 1. posttaki arkadaştan devam et üstüme atlamana gerek yok.Kurduğum tek cümleden alakasız şekilde sorular üretip bana sorma.Sataşıcak yer arıyorsun ama doğru yer değilim...
Alıntı
Elbette o kadar küçük bir şey değil. Yanlış anlamayın da bu dediğim sadece fikir hırsızlığının basit halidir. Dilerseniz google.com üzerinden ilgili hukuku araştırabilirsiniz.
Siz ne demek istediğimi anlamışsınız ama diğer arkadaş anlamamış, bahsettiğiniz yasa hakkında bilgiye sahibim zaten o yüzden öyle birşey söyledim.Yalnış birşey dedinizde demiyorum, sadece basite indirgenmesinden bahsettim olay bu, sizde yanlış anlmamışsınız zaten.