Kiki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam Arkadaslar.2 Yıldan Fazladır El emegi Göz Nuru Sitem Bitti mi Yoksa Ümit Var mı ? Sitemize Guzel Bir Tema Kurduk.Ugrastık Her Gun Sitemizi Guncel Tuttuk.Guzel Hitlerde Aldık.Ancak Bu 1 Ay Diyim Sitede ne Hit Kaldı Ne Birşey.Wp kurmadan onceki Hitlerimizi Arar Durumuna Düştük.Sitemin Seo'su yada Eksigi Felan Varsa Ben Bunları Pek Anlamıyorum.Biri Yok mu İçinizde Şu Sitemi İnceleyecek ve Bana Çözümler Sunabilecek.Sitem Googlede kendi araması dışında Hiç Bir kelimede Çıkmıyor Artık.Bu konuda yardımcı olursanız Sevinirim.Emek Nedir Hepimiz Biliriz.Emeklerim Boşa Gitmesin Diyor ve Yardımlarınızı Bekliyorum.Sitem Burası Yardımcı Olan Arkadaşlardan Allah Şimdiden Razı olsun.Kolay Gelsin
Dostum öncelikle geçmiş olsun diyorum. Siteni güncel tutuyorsun ama çok yanlış şekilde tutuyorsun. Spam etiketler yapıyorsun (Olmayan Bir İçeriği Var Gösteriyorsun). Neden bu kadar tag fazla girme merağı içinde olduğunuzuda anlamış değilim. Sağlam H1 Tagı. Sağlam Url ve Sağlam Title ile zaten sayfan istenilen kelimelrde çıkacaktır. + Olarak alıntı haber ekliyorsun ve kaynak site adresinin ismini yazıyorsun. Kaynak o şekilde gösterilmez. Kaynak haberi aldığın sayfaya link vererek gösterilir. Neyse geçmiş olsun tekrar. Msnde görüştüğümüzde detaylı konuşuruz. MisMekan Onur ben.