Merhabalar,

Başlığa hiç dikkat etmiyorsun değil mi ? 34 günün 15 günü o başlık zaten durdu. Netim gidiyor üzgünüm..

Ben size sürekli olarak bilgisayar başında olamadığımı söyledim, 1 kaç gün önce anne annemin rahatsızlığı dolayısıyla da giremediğimi söyledim.

Şimdi msn ye cevap vermiyor diyorsunuz. Şöyle açıklayayım.

Arkadaşım bilgisayar başındaydı ve biliyorsunuz ki ben firmayı devrettim. Arkadaşım istediği gibi bilgisayarımı kullanma hakkına sahip bir arkadaş. Ve o başındayken ben değildim. Yeni geldim, işin açıkcası gördüklerime şaşırdım. Devrettiğimden beri tanımadığım hiç bir numarayı açmıyorum, ki zaten devrettim. Açmak zorunluluğumda yok.

Yani öyle kaçma gibi bir sorunum da yok. Allah belanı versin yazmışsınız. Umarım verir. Başka ne diyeyim, bu sözden sonra siz bana ne deseniz ben bu siteyi taşımam.

Saygılar.