keskin_root adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam 3 tane mailform denedim.Bilip bilmeden konuşmayın emindim kendi mailime geldiğine.Hostumu değiştirdikten sonra yine aynı sorun vardı yeni geçtiğim hostcuya söylediğimde nasıl halletti ? hostun mx lerini vs temizledi sunucuyu resetledi oldu takır takır gelmeye başlamıştı.
Lütfen saçma sapan mesaj yazmayın neymiş yapımcının mailine gidiyormuş.

Bakın burda saçmalayan birisi varsa oda sizsiniz size benim bir yalan borcum yok. ve bu konuyuda daha fazla uzatmayın aşşağıdaki LOG lardanda birşey anlamadıysanız size daha fazla anlatacak birşeyim yok (yazılara inanmayan varsa ekran görüntüsüde çekip yollayabilirim)

Sizin hiç mi düşünceniz yok şahısın maili windowslive.com uzantılı ve maillerin kendisine gittiğini söylüyor buda demek oluyorki hotmail e mailler sağlam bir şekilde ulaşıyor hotmail e giden mail her yere ulaşır bizim mail server imizde problem olsa nasıl böyle bir şikayette bulunabilir şahıs

LÜTFEN BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMAYIN

Mail formundan düzenlemeyi yapmıyorsunuz gelmiş burada suçu bize atıyorsunuz

Mail sunucumuzda problem olsa windowslive.com adreslerine mail ulaşmazdı aşşağıda log larda göründüğü gibi mailler ulaşıyor

aşşağıdaki yazışma 27 temmuz 2009 tarihinde web sitemizdeki canlı destek hattından yapılmıştır

iyi sabahlar.

Helperman says:
Merhabalar
Helperman says:
Emrah bey
Emrah says:
buyrun
Helperman says:
asalotomotiv sizin referansınız mıdır?
Emrah says:
neden sordunuz
Helperman says:
iletişim sayfasında ziiayertciler gönderdikleri maller baan ulaşıyor lütfen dğeltiniz
Emrah says:
yazdığınız yazıdan hiçbirşey anlamadım biraz daha açık yazın
Helperman says:
Helperman says:
Asal Otomotiv diye bir site var bu sitenin iletişim sayfasında ziyaretciler gönderdikleri mailler benim mailime geliyor
Helperman says:
iletişim sayfasondaki scripti ben düzenledim nereden bulmussanız
Helperman says:
düzenlemeden direk almıssınız yada koyulmus bir sekilde
Emrah says:
sizin mailiniz nedir
Helperman says:
bu sebeple mailler baan ulaşıyor lütfen düzeltiniz
Helperman says:
aaa@xxxx.intasarim.com
Helperman says:
mail burdan geliyor
Helperman says:
Gondericinin IP'si : 78.181.58.16Tarayici Detaylari : Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/530.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/2.0.172.37 Safari/530.5Nereden Gelmis ? : http://www.asalotomotiv.com.tr/asal/mail/index.php
Helperman says:
Kime: xxxxxxxx@windowslive.com
Emrah says:
hosting sahibine ileticeğim durumu
Helperman says:
sevinirim
Helperman says:
2 kez gonderilmiş yani ilgilenilmiyecek ise hosting sahibine ya dasite sahibine ulaşıp gerekli şikayeti yapabilirim
Emrah says:
hosting sahibine ileticeğim durumu
Helperman says:
Kimden : sssss E-Mail : serdar@gmail.com Website : Konu : [Mail Konusu] ssssssssss Mail Icerigi: sssssssssssssssss ---User information--- Gondericinin IP'si : 78.181.58.16Tarayici Detaylari : Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/530.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/2.0.172.37 Safari/530.5Nereden Gelmis ? : http://www.asalotomotiv.com.tr/asal/mail/
Helperman says:
boyle bir sürü
Helperman says:
mail gelmiş
Helperman says:
spam
Helperman says:
haberiniz olsun
Helperman says:
iyi geceler