Sizle konuştuk teklif verecek kişiler root bilgilerini vermek zorunda...
şimdi konu yanlış anlaşıldı galiba yada ben anlatamadım ben serverime ortak aramıyorum onun zaten aylık parası ödenmiş durumda arkadası tanmıyorum burada tanıstık referansları iyi veya kötü beni alakadar etmez arkadaş benden direk sunucumun sifresini istedi root sifre sunucunun durumuna bakacakmıs bakacak bişey yok 2gb ramli makine zaten haliyle trafiği kaldırmıyor zaten siitede çok fazla hit var ben yeni alacağım

sıfır pardon alacağımız

makine için oratak arıyorum çünki ortağım askere gidiyor ve bulunduğum makine kaldırmıyor yanlış anlaşılmasın benim durumumda çok kişi var hiti yüksek siesini genş bi serverde barınıdrmak isteyn kimseye minnet etmiyorum ortak arıyorum

makineme ortak ol demiyorum ayrıca öyle bi makine almışken zaten herşey yapılabilir vipte bende vipte yapayım dedim extra kazanç olur saygılarımla
server için ortak arıyorsanız bütün bilgileri vermek zorundasınız diye düşünüyorum.
Sunucudan hisse verseniz anlayacağımda

ortak arıyorum diyorsunuz ve root bilgilerini veremem diyorsunuz.
Ben burda 2006'dan beri üyeyim hakkımda bir tane konu dahi açılmadı...
Root bilgilerini vermeniz lazımki bende size yardımcı olayım

Fakat siz konuşmayı istemiyorum demiştiniz...
sizdden serverimi onarın diye yardım istemedim sunucu kaldırmıyor dedim zaten 2gb ram var haliyle hitli kaldırmıyor bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok ayrıca o zaman her referansı iyi olan gelsin ona root bilgilerini vereyim

oh ne ala vermem

ayrıca lütfen yazıp durmayın msnde diyeceiğimi dedim ayrıca engellsiniz hala msnde saatlerce sifre istediğiniz yetm,yor gibi birde gelip forumda istiyorsunuz

uzatırsanız hoş olmayacak iyi çalışmalar