arkadaşlar yeni bir tane dizi sitesi kuracagım.wordpress tabanlı..istedigim siteden botla çektirmek istiyorum dizileri..bu işin ehli uzman arkadaşlar pm atsın yada msnini direk yazsın konu içerisine ben kendileriyle irtibata geçeyim..

ikinci istegim ise yahoo dan aldıgım videoları kendi playerımda izletmek istiyorum..başkalarının bu videoyu embed kodu ile yada sayfa kaynagını göster diyerek almasını istemiyorum..yahoo için video player yani.bir script tasarımcısı scriptlerine artık (bot/yahoo id) kodlamasını eklemiş.yahoo id yazan yere yahoo daki videonun id sini girdiginde sanki kendi playerinde oynatıyor gibi gözüküyor..sayfa kaynagını göster dediginizde yahoo daki embed kodunu almanız mümkün olmuyor..bende bu tarz bişey istiyorum...umarım anlatabildim.bu işlemide ücretli yapacak olan arkadaş pm ile yda msnini yazarak bana ulaşsın kendisiyle irtibata geçeyim..

üçüncü ve son iş ise bu yahoo videolarını 1.kısım 2.kısım vs şeklinde yan yana partlara ayırıyorlar dizi izleme sitelerinde...aynısını wordpress siteme uygulatmak istiyorum yine ücretli olarak..3 ünü birden bi kalemde ben yaparım diyen olan arkadaş varsa daha güzel olur..umarım istediklerimi net anlatabilmişimdir.kolay gelsin