ombrello satışı 20,90 sonax car care ve birçok firmada 75 tl ve üzeri satılan ürün sizlere 20,90 tl den satışta sınırlı adet olduğu görünüyor,
20,90 tl kargo 3,5 tl GÜVENLİ SÜRÜŞ KEYFİ
hepsiburada.com 35 tl den satıyor. vİDEOLU ANLATIM
http://www.sepeteindir.com/38-firsat-urunleri
Ombrello temiz ve kuru cam yüzeye son derece kolay bir şekilde uygulanabilir. Ombrello uygulamasını her hangi bir anda tekrarlanabilir.
1. ADIM
Ön temizlik: Hafif bir deterjan ve temiz kâğıt havlu kullanarak camı kuvvetli bir şekilde temizleyin ve kurulayın.
2. ADIM
Uygulama: Kanatlı ampulü cam yüzey üzerinde keçeli yanı aşağı gelecek biçimde sıkı bir şekilde tutun. Ampul kırılıp sıvı çıkmaya başlayana kadar iki kanadı birbirine doğru bastırın. Yumuşak tamponu cam üzerine sürerek cam yüzeyinin Ombrello ile iyice kaplandığından emin olun. Ombrello cam ile reaksiyona girdikçe boncuklanacaktır ki bu normaldir. Yaklaşık 5 dakika sonra kağıt (kuru) havlularla camı temizleyin.
3. ADIM
Uygulamayı tekrarlayın: İyice kaplandığından emin olmak için ön camın silecek bölgesi gibi kritik görüş alanlarına tekrar uygulama yapın. Son olarak cam, silecek bıçakları ve kauçuk hava yalıtımları/şeritleri gibi yerlerde kalmış olabilecek Ombrello Bakım Malzemesi Solüsyonunu silerek alın ve kullanılmış uygulama cihazını bertaraf edin.