HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şeyi parça parça veriyor sonra bakın deneyin diyor hepisini bir mesaj'da topla millet bilsin kuramıyorsun diyor burasu ücetsiz script bölümü adamın parası olsa bıuraya girmez kendi yaptırın bunun 10 katını kurmasınıda yaparlar yani
pardon hepsini bir halde vermeliydim sizler için rahat rahat kodları alın kendi çapınızda eğlenın diğe adamlar nekadar rahat yahu bir teşekkür yok birde yağmalamaya çalışıyorlar hayret. konuyu okuda neyın ne oldugunu öğren yırtık dondan çıkar gibi atlama konuya.

Bronzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al buda Adamın Haklı Oldugunu Gösterir Sana

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kelebeks/public_html/admin/ayar.php:19) in /home/kelebeks/public_html/admin/kurumsal.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kelebeks/public_html/admin/ayar.php:19) in /home/kelebeks/public_html/admin/kurumsal.php on line 7

Warning: include() [function.include]: Unable to access /home/kelebeks/public_html/auto/hosting/admin/FCKeditor/fckeditor.php in /home/kelebeks/public_html/admin/kurumsal.php on line 14

Warning: include(/home/kelebeks/public_html/auto/hosting/admin/FCKeditor/fckeditor.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/kelebeks/public_html/admin/kurumsal.php on line 14

Warning: include() [function.include]: Unable to access /home/kelebeks/public_html/auto/hosting/admin/FCKeditor/fckeditor.php in /home/kelebeks/public_html/admin/kurumsal.php on line 14

Warning: include(/home/kelebeks/public_html/auto/hosting/admin/FCKeditor/fckeditor.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/kelebeks/public_html/admin/kurumsal.php on line 14

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/kelebeks/public_html/auto/hosting/admin/FCKeditor/fckeditor.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/kelebeks/public_html/admin/kurumsal.php on line 14
ya arkadaşım sende git bi script kurmayı öğren sıkma canımı hala haklı oldugumu diyor hey allahım yarabbım bu halde bile ıyı güldurdun ya beni allah ne muradın varsa versin.

önce linke bir dikkat et
/auto/hosting/admin/FCKeditor/fckeditor.php
olayın oldugu gun localhostumdan çekip verdıgım ıcın scripti 10kere söledım FCKnın yolu kendı hostuma göre ayarlıdır. dahada ürteleyip kendini kucuk konuma düşürme bence kımden alıyorsun bu gazı bılmıyorumki.

bir teşekkürü çok görmeyen herkese ben teşekkur ederım güle güle kullansınlar.

Msn verıyorum script ile ilgili destek vermek ıstemıyorum bu saatten sonra hersey gayet net açık.sadece sorunu vs isteği olanlar için.

qkn91@ok.net