S.a. Arkadaşlar.
sitede dolaşırken bu bölümün acıldıgı gözüme carptı askerdeyken başıma gelen bişiyi sormak istedim.
Eve bi telefon gelmiş ve azbuz.com hacklendigi için ifade vermek üzere savcılıga cagrılmış abim(adsl onun üzerine oldugu için) abim almanyada oldugu için babam gitti savcılıga e olayla benim bi ilgim yoktur cocuklarımında biri askerde biri almanyada bulunuyor diye bi ifade vermiş. ki olaylada uzakdan yakından bi ilişkimiz yok bizim index i gördüm dandik bişi blog kurmus hacked by manyaq bilmem ne filan yazmışlar. tekrar ifade için cagırdılar babam aynı ifadeyi tekrar yollamış ve en sonda bu ay abim geldi almanyadan izne istanbuldan acılmıs dava oraya gitti alakam yok diye.

Şimdi dava sonuclandımı bilmiyorum ama bu olayla uzakdan yakından alakam olmadıgına eminim ve evdede tek şüpheli ben gözüküyorum bunu yapcak

nasıl oluyosa benim ip numaralarım cıkıyomus ellerinde benimde o dönemlerde veya daha eski bi üyeligim vardı onla ilişkilendiriyorum ıp olayını ama üyeligimi bi türlü bulamadım.

neyse bundan bi yol olacagını sanmıyorum ama dava sonuçlandıgında maddi manevi tazminat davası acmak istiyorum bunlara askerde piskolojimi bozdular :@

sizce uğraşmaya değermi tazminat ödemeseler bile onlarında biraz piskolojisinin bozulmasını istiyorum.

ayrıca bol miktarda hack içerik içeriyo bunlar bkz:azbuz.com hacked

şimdiden teşekkürler hayırlı sabahlar hepinize .