JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah'ım kafayi yiğeceğim ya *** sen piyangodan mı çıktın gece gece ? senin yüzünden kaldırdım resimi ! adamlara bir küfür etmediğin kaldı sonra kalk adamların emeğine sahip çık buralardan sana yağlı bir masa göndereyim üzerinde daha iyi kıvırırsın protos.
Ben adamlara sivri dedim. Cunku yaptiklari grafik yanlis. Yani seo taktiklerinin yerleri yanlis. Adamlarin emeklerine bisey mi dedim? Bunlari yapmalarinin ana sebebi daha onceden soyledigim gibi isten anlamayan IT direktorlerini, yoneticilerine SEO danismanligi satmak. Iyi bir SEO zaten bu grafigin gercegi yansitmadigini ilk bakista cozer.

Daha oncedende dedigim gibi kivritmak, temas memas vs... ego tatmini...

Anlaman gereken su: Ben insanlara degil, fikrilerine karsiyim. Yani biri yanlis bisey yaparsa soylerim, dogru yaparsada soylerim.

Senin kafana insana karsi olmak gibi bisey olusmus. Ben SeoMoz'un yaptiklarina, emeklerine vs bisey diyemem. Ama yaptiklari grafigin yanlis oldugunu dusunuyorum. Bir insanin yaptiklarina tamamen karsi cikmak farkli biseydir, insanin iyi ve kotu yaptigi seyleri anlatmak baska seydir.

Mesela sen su anda bana benim ne dedigime bakmadan, dedigimi anlamaya calismadan, ne dersem karsi cikiyorsun. Bunun yerine egonu biraz serbest birakmayip, benim ne yazdigimi okuyup, anlamaya calissan, hem senin icin hemde bu forumdaki diger kisiler, hemde benim icin iyi olur. Zira hakarete ugramaktan bikmis durumdayim.