Ben neden haklı çıkmaya çalışayım? Ortada Haksız olduğum bir durum yok ki..
Sanırım bu işlerde yenisiniz, Çözüm ortağınızda 1 yıl barının daha sonra konuşalım bu konuyu.
2005 yılında 2 yıl Hetzner'de barınan birisi olarak görüşlerimi yazdım. Konuyu farklı yerlere çekermişcesine ve mesajında ünlem işareti kullanarak, 1.2.3. gibi sayısal ifadeler ile ders verirmiş gibi cevap vermen yanlış bir davranış.
Ben demiyorum ki Hetzner sorunsuz.Sadece sitem ettiğim şey her olayın ucunun Hetzner'e bağlanması.Kullanıyoruz bugüne kadarda canımız yanmadı.Umarım ilerdede yanmaz.
Konuyu farklı yerlere çekmedim

Mantıksız lafını kullanıdığınız zaman karşıdakinin bazı şeyleri anlatmak için böyle bir yola başvuracağını düşünemiz gerekirdi.
Herkez bazı konularda yanlış yorumlar yapabilir ki yaptığım yorumun mantıksız bi tarafı yok.Ama siz ne olursa olsun yorum sahibine mantıksız diyerek eleştirede bulunamazsınız..