macroajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cümlemde sizin müşterimiz olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum bu çalışma media karadenize başlatıldı ve iptla edildi malum nedenlerden dolayı arkadaşa bu temanın kullanıldığını göstermek için sizin sitenizi örnek gösterdim ayrıca tema sizin sitenizden alıntı değil sizin sitenizde bu joomla temasından yapılmış bahsettiğiniz izin ise tarafınızdan mediakaradenize verildi o index le bunun benzerliği yok dur ayrıca sizden alınan bir meteryalde yok bu tutumunuzu anlayamadık doğrusu.. Kimseyi kandırdığımız yok joomla teması olduğunu en başta belirtiyorum zaten..
Ordaki müşteri diye bahsedilen kelime size ait değil yanlış anlaşılmış
Merhabar;
Adımız geçmiş konuyla ilgili 2 3 cümlede biz söyleyelim konu açıklığa kavuşsun biraz bizim tarafımızdan. Bu tema joomla temadır evet. Bahsedildiği gibi Onofis Firması bu temayı gerekli işlemleri yaptıktan sonra kullanmaya başlamış. Bizde buna benzer bi tema yaptıralım dedik sadece butonları kullanmaktı niyetimizki. Bir baktık tasarım ilerledikçe içerik onofisten farksız olmaya başladı ve bize denilen aynen şu " bizi fazla uğraştıyorsunuz ". Bunun üzerine yemediğimiz küfürde kalmadı sağolsun macroajans yetkilisinden. Yalan derse ki öyle bişey söz konusu olmaz GSM şirketlerindende döküm alınabilir. Her ne kadar insancıl açık konuşmaya çalıştıysakda ağıza alınmayacak küfürler yedik. Şunu belirtmek isterim . Bireyin AWBS teması hakkında tecrübesi olmayabilir ama hiçkimse karşısındaki insana hakaret etme hakkını ve "para filan yollamıyorum size yapmıyorumda temanızı ıspat edebiliyorsan ıspat et" deyip telefonu kapatamaz.Sonra 230 lira toplam ücretin 100 milyonu biz hizmet bedeli olarak alıyoruz 130 unu sadece geri yolluyoruz denildi. En sonunda işi dondurdum bari seviyemizi o kadar aşağılara düşürmeyelim dedik. Tasarımdan vazgeçtik malum sebepler bunlar oluyor.. Burdan mağdur olan biz olarak ayrıldık, onlarca şey ve kos koca boşa geçen vakit. Burda tema biz onofisten izin alınarak başlatıldı ki hizmetini aldığımız firmalardan bir tanesidir. O yüzden bu konuda biraz daha etik davranışlar sergilenmesi taraftarıyım..

MediaKaradeniz Bilişim Ve İnternet Hizmetleri
Onur AYDOĞAN