macroajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cümlemde sizin müşterimiz olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum bu çalışma media karadenize başlatıldı ve iptla edildi malum nedenlerden dolayı arkadaşa bu temanın kullanıldığını göstermek için sizin sitenizi örnek gösterdim ayrıca tema sizin sitenizden alıntı değil sizin sitenizde bu joomla temasından yapılmış bahsettiğiniz izin ise tarafınızdan mediakaradenize verildi o index le bunun benzerliği yok dur ayrıca sizden alınan bir meteryalde yok bu tutumunuzu anlayamadık doğrusu.. Kimseyi kandırdığımız yok joomla teması olduğunu en başta belirtiyorum zaten..
Ordaki müşteri diye bahsedilen kelime size ait değil yanlış anlaşılmış
Biz belirteceğimizi açıkça belirttik sanıyorum size. Joomla temasıda olsa daha önceki yazımızda verdiğimiz linkte açıkça herşey anlatılıyor. Joomla temasıda olsa tescilli bir tasarımı insanlara bilerek satmakta suçtur. Dikkat edilirse tasarım tescilli diyoruz yazılım tescilinden bahsetmiyoruz. Siz bilirsiniz istediğinize satabilirsiniz tabiki cezai yaptırımlarına katlanmayıda göz önünde bulundurması gerekiyor sattığınız müşterilerinizinde sizinde. Unutmayın ki tescil alındığı zaman benzerlikleride kapsar. Adidas markasını düşünün, adidos diye almak istediğinizde "biz a değil o kullandık" derseniz tescil kurumu buna izin veriyor mu ?!?! Biz bildirimimizi yapalım kararı size bırakıyoruz.

Ayrıca en azından menüleri değiştirseydiniz.