Y.DOGAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen çokmu akıllısın ?

Ne bu artist tavırların bir akıllı sen varsın sanırım, burada bir konu açılmış ve resmi çizene olmasa bile konuyu açana saygın olsun.
Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Ben zaten konuyu acana saygiliyim. Ilk attigim mesaji oku. Bak bakalim orada bu konuyu acana birsey demismiyim. Sadece grafigi yapana sivri dedim. Cunku bu grafigi yapan bayagi sivri biri. Bu grafigi yapanin amacinin ne oldugu belli. Ben 6 yildan beri bu insanlarin icinde yasiyorum. Bir anglo-saksonun bir isi niye, ve ne amacla yaptigini su forumdaki insanlarin 99%'inden cok daha cabuk kavrarim. Cunku onlarla beraber yasiyorum.

Bu grafik yanlislarla dolu. BU garifigi yapanda bilerek bu yanlislari yapiyor. Bu yuzden sivri dedim. Umarim birine terbiyesizlikle suclamadan once niye bu adam durup dururken birine sivri dedi diye dusunme zahmetine daha sonraki yazilarinda girersin.

Sen cok mu akillisin diye sormussun... Evet bayagi akilliyim. Grafikteki herseyi dogru kabul etmiyorum, yanlislarini goruyorum. Terbiyesizlik yapmayan birine terbiyesizlik yapma demeye kalkmiyorum.