içimde kalan bir konuydu bende yazayım
Benim genel forum sitemde youtube videoları vardı herkes ekliyordu birşeyler birisi gelmiş kıraçın bir şarkısını eklemiş , bu yüzden mahkeme kararıyla kapandı site hangi mahkeme hangi il en ufak bir bilgi yok sadece kırmızı bir yazı
"Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir."

ne bir uyarı nede en ufak bildiri vardı, mahkeme oldu mu artık orasıda yalan mı bilmiyorum whois'de tüm bilgiler vardı, isterse mahkeme kağıdıda gelirdi. Bir kaç hafta sonra öğrendik ki sitede kıracın bir videosu varmış sanırım şarkı youtubeden eklenmiş, sonra mü-yap ve telekoma görüşmek için gittik kendileri brşey yapamıcaklarını söylediler, ancak 100bin tl'lik taahütlü senet anlaşma diyorlar imzalarsak domaini açabileceklermiş, ee bizim ki forum sitesi herkesin mesajını tek tek kontrol edemem, bana haber vermeden mahkeme kararı diyip siteyi kapatan adam video ekler gene mp3 ekler gene kapatırıp 100 bin liralık tazminat alır, bende imza atmadım tabi ki günde 35-40 k hit alan sitem bir kaç ******** yüzünden kapandı , sanırım o zamanlar youtube'de açıktı siteyi kapatanlar kaynak youtube onu niye kapatmıyorsunuz ? Tabi onu böyle kararla kapatmak bişeyler ister. Aylık 1500$ kazancı vardı domain kapanıp yeni domaine geçince gelir 150$'a düştü, benim hakkımda habersiz mahkeme açıp, uyarmadan kapatanların Allah belalarını verecek zaten. Bizim yaptığımız hırsızlıkmış, ee Kıraç bey 1 mayıs marşının bestesini araklayıp fenere verince ne oluyor 100. yıl marşımı yoksa hırsızlık mı ? Dünyanın hangi ülkesinde var senin haberin olmadan adı bile olmayan bir mahkeme kararı diyip site kapatmak mozambikte varmıdır yani ?