Kaan Beyin başına gelenlere üzüldüğüm için uzun zaman herşeyi sineye çekip bekledim. ancak Kaan Bey bırakın yardımcı olmayı mazeret uydurmaktan başka bişey yapmamıştır.

Mazeretlerininn ne kadar geçerli olduğu kendisini ilgilendirir. Benim sitem Kaan bey yüzünden yaklaşık olarak 1400 olan google linklerinden 1100 tanesi silinmiştir. Googlede birinci sırada çıktığım bir çok anahtar kelimede artık üçüncü sayfada bile yokum.

Kendisine ilettiğimiz sorunları cevaplamayı bırakın, ne sabit nede cep telefonlarına ulaşmak imkanımız hiç olmadı. Dolaylı yollardan elde ettiğim Kaan Beyin diğer telefonundan bile bir kere konuştuktan sonra binbir türlü mazeret ileri sürerek daha sonra yine de hiçbir yardımda bulunmadı.

Hiçbirşekilde Klavye Hostingi tavsiye etmiyorum, etmediğim gibi herkesi bu konuda uyarıyorum. Sanırım Klavye Hosting hakkında ki diğer yorumlarıda okuyunca bana hak vereceksiniz. Bizler burda emek harcıyoruz ve Emeğimizin silinmesine sebep olan hiç kimseye izin verilsin istemiyoruz.

Burda kalkıp yorumlara tek tek mazeret uydurmak yerine Topluca ben bu işi yapamıyorum, bırakıyorum demesi daha doğru olur Kaan Beyin...