bence bir sorun yok.Gayet güzel bir şekilde işliyor forum..Tek sorun dolandırıcılar diye düşünüyorum..
Ben genel bir kalite düşüşü olduğunu düşünüyorum.. Bunun etkenleri ne derseniz ekonomik gücünü kazanmamış çok sayıda arkadaşımızın öğrenmek yerine hemen para kazanmaya çalışma hevesleri..Ben bu işlere sonradan girdim ve haddimi bilmeye çalışarak hep yazılar yorumlar yazmaya çalıştım. Maxigeyiktede yazdım, e-ticaret de. Ama seviye konusunda düşmemeye çalıştım. Yaşım 31. Benim için hobiden öteye geçemedi. Aldım-sattım-zarar ettim-kar ettim, birşeyler öğrendim hep. Öğrendiklerimi çekinmeden paylaşmaya çalıştım. Ama artık domain satmak için konu açmaya korkar oldum. Domain aldıktan sonra yorum istemeye korkar oldum. Neden derseniz bana göre çoğu kalitesiz domainle bu işlere giren arkadaşlar piyasanında kalitesini düşürdüler. Domain Appraisals bölümünde yorumlardan bazıları "domain 50 lira eder ama r10'da veren olmaz" şeklindeydi.. Bu şekilde çok fazla bir yere gelemez kimse...
Satış bölümünde bakıyorum; "hayırlı satışlar, kolay gelsin, güzel domain" gibi yorumlar geliyor. Boşverin ya.. Herkes kendi çizgisini çizsin. Pozitif yorumlara açık olduğumuz kadar negatif yorumlara da açık olmalıyız. Bana göre güzel olan şey başkasına göre sıradan olabilir. Ya da başkasının beğenmediği şey benim ilgimi çekebilir. Önce saygı olmalı.
Yazacak çok şey var da gerçekten şu yazıyı bile toparlayıp da yazana kadar forumda bazı bölümlerin ne kadar laçkalaştığı gözümün önüne geldi..
Not: Diğer bölümlerde kalite düşmesiyle ilgili yorumlarımı bir başlıkta toplayıp imkanım olduğunda paylaşırım..