CsFull adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Burada düşük düşük fiyat teklifleri verenler olacaktır, sakın ola onlardan alayım demeyin, ya iki gün sonra işi bırakır ya da lagdan oyun oynayamazsınız. bu sözünüz gerçekten iddalı söz gerçekten ..
Ama bir bakımdan gerçekten çok üzüldüm , doğru Oyun Kurulumu Sabır işidir.
Ama bünyemizde 50 tane aktif oyun kurulumlu vds'imiz var , ve hiç bir şekilde hiç bir sorunları yok .. Cod 4 yabancı lokasyon olunca lag sıkıntısı olabiliyor .
Bence TR Lokasyon kiralıyacak , gerçek anlamda çok iyi işler çıkara bilecek insanlar tanıyorum , öyle demenizi yanlış bulup özür dilemeye davet ediyorum sizi
Saygılar , Sevgiler..
Web: HalkaBilisim.Net
Msn : Kopvp@halkabilisim.net
Özür dilenecek birşey yok burda. Lafım işini iyi yapanlara değil, adam işini iyi yapıyordur, kampanyası vardır, fiyatını düşürmüş olabilir. Buna birşey demiyorum, ama zamanında ben de bu işi yaptığım için piyasasını iyi biliyorum, Doluluk oranından bile anlamayıp aylık 20liraya 12 kişilik cod4-5 serveri satan çok adam var. Türkiye' den bahsediyoruz, lagsız oyun oynatabilmek için ya mbitlerce hattınız olacak ki Türkiye' de bıu çok pahalı birşey, lagsız oyun oynatanların hatları iyi olmalı ve dolayısıyla pahalıya kurduğu alt yapısından ucuza server satanlar; zarar edip işi bırakıranlar olacaktır.

Ben işimi biliyorum diyenlere lafım yok, lafım insanları dolandıran bu tip şahsiyetler içindir.