Parayla olması birşey çözmez maalesef. Şu an zaten paralı üyelik sistemi var, gold üyelik alan forumun kralı kesiliyor başımıza. Ondan dolayı sanmıyorum ki paralı üyelik bu sorunu çözsün.
Daha çok üye olanların kendi hal ve tavırlarına dikkat etmesi gerekiyor...
Paralı Üyelik Nelere çözüm getirebilir?
1- Gerçekten üye olmak isteyen kişiler kayıt olur. Misal; gerçekten iş yaptırmak isteyen, gerçekten iş yapıp para kazanmak isteyenler.
Yani şimdi olduğu gibi "
yaw r10 forumunda herkes para kırıyormuş bende bi hazır bişi yapıp para kırayım" diyenler kayıt olmayacak. Hıyarim var diyene bir avuç tuz alıp koşuluyor.
2- Parayla üyelik olduğu zaman 18 yaşından küçük kişiler foruma zor üye olurlar. Hesapları yok birşey yok. Ha ama yinede tutkusu olan, karakterli kişiliği olan varsa bir şekilde ödeme yaparak yine üye olur. Şu andaki sistem = FRMTR bi tur atıp çıkabiliyorsun forumdan. İnternet sırlarınıda beleşe öğrenebiliyorsun. Tamamını kalın yazıyorsun.
ACİLLLLL diye başlık açabiliyorsun. Hatta oturduğun yerden dalga geçiyorsun her mesajda, çok zevkli oluyordur tahminimce
3- Dolandırıcılar. Dolandırıcılar bildiğimiz gibi farklı farklı üyelikler açıp bunu uzun zamanlara yayarak 2-3 ay gibi, hatta küçük i-trader yapıp güven kazandıktan sonra milleti soyuyor. Eğer paralı üyelik olursa bu şekilde kolayca üyelikler açıp çakallık yapamayacaklar. (yapmak isteyen her şekilde yapar fakat bir çözüm yoludur yinede)
4- Sahte profiller. Yalandanda olsa destek görmek, ihaleleri yükseltmek isteyenler, gizli takılmak isteyenler yedek üyelikler açıyorlar. Buna multi üyelik fenomeni deniliyor. Sizce ücretli olsa bu olay % kaç düşer
Ben açıklamalarıyla tezimi savundum. Sonuçta bu forumdan iş alınıyor, iş veriliyor. Ciddi bir yer (olması lazım). Ücretli üyelikler kaliteyi getirecektir. %100 olmasa bile forumdaki GOLD ve SILVER üyeler herzaman daha güvenilir, saygılı kişiler olmuşlardır.
Bol esintiler...