sabiano1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istediğim özellikler
Quad Core Intel® Xeon® X3360, 2.83GHz, 2x6M
2048 MB ram
80 GB SATA hdd
2000 GB bw
Linux
yukarıda yazılı olan özelliklerde vps alacağım
daha önce hiç vps kullamanmadım , 1 aydır vps kullarınıyorum fakat vps ve firma ile sorunlarım var , vps'yi alalı 1 hafta olmamıştı siteler hemen hemen hergün kapanıyor söyledim adamlara bakım yapman lazım vs vs dediler ben anlamıyorum yardımcı olun dedim VPS paketlere destek vermiyoruz dediler , vps'nin içinde 4 site 4 sitede yeni reglenmiş googlede indexli olmayan siteler hitlerden filan kaynaklanmıyor hepsinin 0 hiti var
teklif vericek olanlar vps hergün kapanmayacaksa , sorun olunca destek vericeklerse teklif versin lütfen.
kolay gelsin
4 site var ve 4'ü de yeni kayıt edilmiş, ziyaretçi sayısı olmayan siteler. Peki bunlar için neden 2048 MB ( 2 GB ) RAM'li ve 2000 GB ( 2 TB ) trafikli VPS istiyorsunuz? 512 MB RAM'li bir VPS dahi işinizi görecektir şu anda, ziyaretçisi yok sitelerin, bundan dolayı 512 MB yeterli gelecektir...

Teklifimiz şu şekildedir:

Limitli VPS 2
  • Intel Quad Core İşlemci
  • 512 MB RAM
  • 60 GB Alan
  • 300 GB Trafik
  • Ücretsiz PLESK Kontrol Paneli
40 TL + KDV / Ay

Siparişlerinizi Müşteri Paneli üzerinden sistemimize kayıt olduktan sonra geçebilirsiniz. Banka Hesaplarımıza Havale/EFT, PAYPAL veya Kredi Kartı yöntemi ile çalışmaktayız, PTT yoluyla kesinlikle ödeme almamaktayız. Siparişlerini panel üzerinden geçen müşterilerimiz, ödeme yaptıktan sonra Ödeme departmanına bir destek bildirimi açarak ödeme yaptıklarını belirtirlerse, hesapları çok daha hızlı bir şekilde aktif edilecektir. Bize, 0216 651 11 24 ve 0554 500 59 21 numaralı telefonumuzdan, sitemizdeki elektronik posta adreslerinden veya Müşteri Paneli üzerinden ulaşabilirsiniz...

# Türkiye lokasyonlu VPS sunucularımız İstanbul'daki Profilo Telekom veri merkezinde barınmaktadır.
# Profilo Telekom'da kendi hattımız üzerinden, kendi donanımlarımız ile hizmet vermekteyiz.
# Firmamızla ilgili diğer bilgilere http://www.kadeweb.com/hakkimizda.php adresinden ulaşabilirsiniz.