Enigmatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu hem çok ukalâ mesajlar yazıyorsun hemde kendini rezil ediyorsun, bir kere neden o siteye bağlanıp ip sorguladığımı kodlara bak ve iyi öğren, ikinciside, kendi verdiğin kodları bir dosya haline getirip bilgisayarındaki dns ve host dosyasını kaldır çalıştırabilecekmisin. Üçüncü olarak, veritabanında işlem yapmıyoruz birşey yapmıyoruz, server neden load olsun ki, load olacak olan bi server varsa o da ip adresini çektiğimiz server load olur, dördüncü olarak da verdiğin siteyi bari iyi bir site örnek verde açılsın..
Bu kodu çeşit çeşit en az 10 siteye kurdum, senin verdiğin siteden %1000 daha hızlı açılıyorlar, senin hitiniede %10000 bin basarlar (sallamak parayla değil ya )
Ha birde, senin yazdığın bir scripti gördüm, sana şunu tavsiye edeyim, eğer birşeyler biliyorum sanıyorsan yanılıyorsun, html içine php kodu yazmaktan vazgeç, tam bir acemi işi, ayrıca bir kodu hamallık edip neredeyse tüm dosyalarda kullanmışsın, insan şöyle oturur bir güzel sınıf yazar, sınıf yazamıyorsan bari fonksiyon yaz, onuda yazamıyorsan bence sen hiçbirşey yazma...

diyeceklerimi söylemişsiniz bile