Sana bunu yapacak bir ton adam bulurum ama hiçbiri de işinde süreklilik yapacak adamlar değil bana göre. IP adresini tutturup sonra ortada kalmak istemiyorsanız; Trgamearea biraz bekletir belki ama açtığında da rahat rahat kullanırsınız.
Burada düşük düşük fiyat teklifleri verenler olacaktır, sakın ola onlardan alayım demeyin, ya iki gün sonra işi bırakır ya da lagdan oyun oynayamazsınız.
VPS' e kurmaya gelince fpsadmin.com aracılığı ile kendin bile kurulum yapabilirsin ama VPS işi de sakat tecrüben olmadan girişirsen çok sorun yaşarsın.
EDİT: cod4 varken size ne diye cod5 server açıyorsunuz?
Merhabalar
Burada düşük düşük fiyat teklifleri verenler olacaktır, sakın ola onlardan alayım demeyin, ya iki gün sonra işi bırakır ya da lagdan oyun oynayamazsınız. bu sözünüz gerçekten iddalı söz gerçekten ..
Ama bir bakımdan gerçekten çok üzüldüm , doğru Oyun Kurulumu Sabır işidir.
Ama bünyemizde 50 tane aktif oyun kurulumlu vds'imiz var , ve hiç bir şekilde hiç bir sorunları yok .. Cod 4 yabancı lokasyon olunca lag sıkıntısı olabiliyor .
Bence TR Lokasyon kiralıyacak , gerçek anlamda çok iyi işler çıkara bilecek insanlar tanıyorum , öyle demenizi yanlış bulup özür dilemeye davet ediyorum sizi
Saygılar , Sevgiler..
Web: HalkaBilisim.Net
Msn :
Kopvp@halkabilisim.net