Edit: Neyse yazdığım yazıyı sildim, bunlar önemli değil.
Yendiniz ve sevineceksiniz, en doğa hakkınız, laf atan gerzeğin tekidir.
Ama size bir eleştiri yapınca "kuşlar gelmiş", "yürü anca gidersin" tarzı gerizekalıca şeyler yazmayın, Fenerbahçe başlıklarında bizim böyle bir şey yazdığımızı görüyor musunuz?
Soğutmayın kendinizi.
Tebrik ederim.
Ama...
Bu davranışınızdan dolayı da sizi kınıyorum.
1 ay önce falan başka bir başlıkta yazmıştım, "r10'da futbol kültürü yok" diye, şimdi bu düşüncem daha da pekişti.
Bundan böyle en ufak bir eleştiri de yapmayacağım Galatasaray başlıklarında, kabullenmekte zorlanıyorsunuz.
Ben hiçbirzaman hiçbirşeyi genelleştirmeme yanlısı biriyim.Şimdi seviyesi düşük bir fenerli gelip birşey dedi birilerini tahrik etti keza seviyesi düşük biride ağır şekilde karşılık verdiyse bu 2 sini ilgilendirir tüm fenerli yada tüm galatasaraylıyı ilgilendirmez.Ben misal fenerlilerin konusuna anca tebrik etmeye girerim yok o marş bizimdi şu bilmem ne sizindi ya boş şeyler bunlar işiniz gücünüz mü yok diyorum hangi takımlı olduğu önemsiz biz milletçe böyle garip bir hal aldık yeterki bizi ayıran bir konu olsun spor siyaset vb konularda hemen birbirimize girmeye çalışıyoruz yazık diyorum.Ama herzamanda şunu diyorum asıl hata bu tip şeylere girenler değilde bu olayları genelleştirmektir 2-3 kişinin birbirini kışkırtmasıyla düşen seviye asla tüm kesime yüklenemez.Herkes kendini temsil eder.Bunu sakın unutmayalım.Burda bişi diyeceğinde bence genel yazma rahatsız eden mesaj hangisiyse direk ona yaz çünkü ardından büyük gerginlik oluşur yok yere işin içinde olmayan kişilerde girer gerek yok.Herzaman sakin nerde nasıl davrancağını bilen kişiler olacak ki böyle sorunları kavgasız gürültüsüz aşalım.