Merhaba.
Datatelekom Bilgisayar İnternet Bilişim Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak hizmetlerimizin tamamını kendi veri merkezimizden sunmaya başlamamızın 1. yılını kutluyoruz. 1. yıl şerefine başvuru yapan herkese 1GB kapasiteli web hosting paketini ücretsiz olarak sunuyoruz.
Başvuru şartları oldukça basit.
Hack, Crack, W-arez, mp3, Video, ***** ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı olmayan her türlü web sayfası sahibi bu kampanyamızdan 1 yıl boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecektir.1 yıl sonrasında ise oldukça makul fiyatlarla paketlerini devam ettirebilirler.
Bedava Hosting Paket Özellikleri
1GB Web Alanı
6GB Aylık Trafik
50 Adet Pop3 E-Mail
1 Adet MySQL Veritabanı
İster Linux İster Windows www.datatelekom.com/kampanya.php
Daha detaylı bilgi için aşağıdaki telefon numaralarından arayabilir yada web sitemizdeki "Mesaj bırakın biz arayalım" kısımını doldurabilirsiniz.
Saygılarımızla
Datatelekom Bilgisayar İnternet Bilişim Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri San. ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Musadayı Sk. Özer İş Merkezi Kat: 3 Mecidiyeköy Şişli İSTANBUL
Tel: 0 (212) 347 94 78 - 0 (212) 347 94 02
www.datatelekom.net.tr
Öncelikle hayırlı kampanyalar diyerek sözlerime başlıyorum..
Değerli meslektaşım ;
Forumun kan ağladığı piyasanın TOSTÇULAR tarafından katledildiği zamanda yapmış olduğunuz sponsorluk kampanyasını kişisel kanaatim olarak tasvip etmiyorum. Çünkü 1GB x 1000 Adet ciddi bir rakam ve biz genel olarak bu kategorilerde işimizi yapmaya çalışarak daha doğrusu para kazanmaya çalışıyoruz zorlada olsa. Allah'a çok şükürler olsun akmasada damlıyor hesabı birşekilde kazanıyoruz. Fakat burda bu kadar insan ter dökerek saatlerce emek vererek bir müşterinin peşinde saatlerce koşarak para kazanmaya çalışıyorken sizin 1 yılınızı doldurma şerefine neredeyse tüm foruma 1gb x 1000 kampanyası ile host dağıtıyorsunuz gerçekten çok yanlış ben emeklerimin şahsen boşuna gittiğini ve üzüldüğümü bizzat yazmak istedim. Yanlış düşünebilirim fakat insan emek veripte başkası tarafından aynı hizmetin ücretsiz verildiğini görmesi yıkıyor. Umarım size birşeyler anlatabilmişimdir. Kişisel fikrimdir bağlayıcı değildir.
Sevgilerimle...
Ahmet YILDIRIM