Son dönemde işsizliğin arttığını ve bu artışın can sıkıcı boyutlara ulaştığını hepimiz biliyoruz. Bu kapsamda da çeşitli iş kollarını araştırarak ekmek paramını çıkarmaya çalışıyoruz.

İşte bu kapsamda sizlere bir iş fırsatı hakkında bilgi vermek istiyorum. Sadece 15 ay eğitim görerek aylık 5.000 TL maaş ile işe başlamanız mümkün. Hem de havada kapılırsınız. Çünkü açık çok fazla ve eğitim alan kişi sayısı çok az. İşin detayları için yazımızı okuamay devam edebilirsiniz.

İşimizin temel konusu havacılık. Yani Pilot'luk. Şimdi Pilot olarak para kazanmak için Üniversite okumak lazım değil mi diye soranlar olacaktır. ancak şunu unutmamak gerekir ki sadece üniversite okumak iyi bir iş için yeterli olmayabilir. Bu kapsamda da size üniversitede okumadan iyi bir iş sahibi olma fırsatı sunulabilir.

Pilotluk eğitimi alarak aylık 5.000 TL gibi miktarlar ile işe başlayabilmeniz, günlük max. 5-6 saat çalışarak geri kalan zamanı kendinize ayırabilmeniz ve en önemlilerinden işte kaptan pilot denilerek parmak ile gösterilebilmeniz için gerekli olan iki şey var.

Uçabilecek cesarete sahip olmak ve bunu istemek
45.000 EURO'ya mal olan eğitim giderlerini ilk etapta karşılayabilmek.

İşte bu iki maddeye evet diyenler için Sivil Havacılık Kurumu kapılarını açmış durumda. 15 ay süren ve yaklaşık olarak 45.000 Euro gibi bir fiyata mal olan bu eğitim sonrasında bir havayolu şirketinde pilot olarak işe başlamanız ve aylık 5.000'ye varan paralar kazanmanız mümkün.

Bu sektörde faaliyet gösteren bir çok firma mevcut. İsim vermek gerekirse bunlardan biri olarak 1935 yılından beri Pilotaj eğitimi veren ve Etimesgut ile selçuk'ta eğitim üsleri bulunan Türk Kuşu veerilebilir.

Kısacası ilk etapta 45.000 Euro bir para bulabilenler için aylık 5.000 TL gözlerini kırpıyor. Hemde iş bulamam gibi bir sorunla karşılaşmanız mümkün değil...

Yazının detayları için tıklayınız : http://akbalix.com/son-haberler/bu-e...ilirsiniz.html