emmaclub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim verdiğim bilgilerde yanıltıcı tek satır yok ayrıca idda etmekte olduğunuz dc de aynı bilgileri aynı şekilde vermekte aynı hizmeti daha cazip fiyatlara sunabiliyor olmam sizi sıkıntıya sokuyo ise bu sizin sorununuzdur. Burda verdiğimiz her hizmette size ispat kalsörü hazırlayacaksak işimiz çok zor demektir. Sizlere kolay gelsin amacınız satış baltalamak ise ayıp ediyosunuz...

Bakınız son kez yazacağım, yukarıdaki teklifinizden sonra 4 kere söz degiştirdiniz. Eğer Giga dan bu hizmeti veriyorsanız bu unlimited degil kısıtlı. Buda bizden iyi teklif verdiginiz degil yanıltıcı teklif verdiginiz anlamına geliyor. Bir başka husus sorulan sorulara kaçamak ve alakasız cevaplar vermeniz. Biz burada iş yapıyoruz misket oynamıyoruz o nedenle bir ihale odası olarak düşünün burası ve iki firma aynı makinaya yada aynı hatta ücret veriyor ve ihale komisyon başkanı diyorki bu hat nereden geliyor ben bunu kullanabilirmiyim? Sonra teklifi veren firma diyorki yok ben ora demedim şura demedim. Kusura bakmayınız teklif veriyorsanız arkasında duracaksınız durmuyorsanız bu yanıltıcı teklif demektir bununda yaptırımı bellidir.

Bu konuya yazacagım bundan ibarettir , konu sahibine gerekli teklifler iletilmiş vede konu üzerinde gerekli açıklama yapılmıştır.