Bilip bilmeden konusmayin siz hic hetzner ile direk iletisime gectinizmi? Sunuculari neden ucuza verdiklerini neden 149 Euro kurulum ücreti aldiklarini sordunuzmu? Sadece bilincsiz bir sekilde yorum yapmayi biliyorsunuz.
Hetznerde iki tane i7 sunucum mevcuz. Onun haricinde yillardir kullandigim cluster yapilmis 4 adet AMD sunucum var (Özel islerim icin kullaniyorum!). Ben hetzner de gördügüm kaliteyi ilgiyi alakayi almanyada baska hic bir datacenterde görmedim. (Netdirekt haric onu kullanmadim yorum yapamam.)
Saygilar
Eser Bey,
Yazdıklarımdan neden rahatsız oldunuz anlamadım? Benim size herhangi bir takıntım yok. İsterseniz google'da bi araştırın ip bloklama vs. yazın r10 sonuçlarına ve hetzner hakkındaki sonuçlarına ve yorumlarına hatta hatta yabancı kişilerin yazdığı yorumlara bakın... Sonra gelip burada bana yorum yazarsınız... Sitemde.com yazmış ve bundan önce en az 3 kişi gördüm ip'si bloklanan. Yahu sadece bu almanya'da mı var bu ip bloklama işi neden Hollanda Lokasyon, İngiltere Lokasyon veya A.B.D Lokasyon hadi onu da geçtim Kanada Lokasyon Makinelerde neden böyle bir olay olmuyor. Hetzner'e kasıtlı bir girişim mi? Söz konusu yani sırf ip'lerimizi banlasın diye mi uğraşıyor Türkler? Bunun cevabını öğrenmek istiyorum...