Benim konumada yazdın piyasayı düşürdünüz diye şimdi burdada 2.5 tl ye satıyorlar felan yazmışsın. Ben sana ordada gereken cevabı vermiştim buradada veriyorum sen nasıl 4-5 tl ye satabiliyorsan bizimde istediğimiz fiyata satmaya hakkımız var. Üye olduğunda rapidshare satışın 5 tl bu durumda o zamanlar 8-10 tl ye satan varken sende 5 tl ye çekerek fiyatı düşürmüşsün ? Kendine niye pay biçmiyorsun. Diyorsunki ben ilk sattığımdada 5 tl den sattım. İyi işte benimde ilk satışımda 2,5 tl den sattım neden gocundun o zaman. Yukarıda arkadaşa bende katılıyorum piyasayı düşürüyoruz bu doğrudur tamam ama sende sanki düşürenlerden değilmişsin gibi prim yapmaya çalışıyorsun. Tepkiliyim ondan 2 tl ye satıyorum diyorsunda tepki yapılıcak bir durum yok ortada aksine işine geliyor. Sen 10.000 puanla açılan hesabı 5 tl den satıyorken şuan 2000 puana açtığın hesabı 2 tl den satıyorsun 1 Hesap açma puanına 5 hesap açıyorsun ve 10 Tl yapıyor. %100 kardasın bumu tepki bumu bedavacılık ?
Arkadaşa Katılıyorum Rapidin piyasası 10 lira iken sen 7 liradan peynir ekmek gibi rapid satıyordun o zamanda piyasayı sen düşürmüştün sana kimse bişi demedi. 10.000 puan = 7 liradan satıyordun.Böl Beşe 2000 puan = 1.4 lira 'ya Geliyor O zamandan Bu yana ne değişti sadece Miktar Az. Sen yine Kendine Göre Kardasın. Piyasayı Asıl Sen Düşürüyorsun Başkalarına Söz Söylemeye Hakkın Yok .