aquadark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.cisi sen script nasıl kurulur onubi öğren ondan sonra benı eleştiricek mertebeye gelirsen karşılıklı belki konuşabiliriz dbyi yuklememişsin gaza gelip konusuyorsun boşboş.
sana gelince belki bilmıyorum bu teknolojiyle yenımı karsılasıyorsun ? o göstedıgın link fck editörun yoludur localımde calıstırmak ıcın o yolu ızlemem gerekıyor fck editör diğe bir arat sende. kurumsal.php ve webtasarım.php için aynı ıslemler gerçekleşir. + yorum dediğin olay nedır yoksa yazıyormusun veyahut birşeylermi içtin ramazan günü ? benım oluşturduğum öyle bire kod betiği bile yok uydurma. ve sorularımın diğerlerıne cevap ver kaçamak cevaplar verıceğine bir dunya ayar dosyası varmış birtane ayar.php var tekbir işlemle halledılıyor + script kuruyorsun değilmi bilmem farkındamısn veyahut script nedır ne değildir biliyormusun ama html'den çok farklı bir yapısı vardır bilmem anlata bildımmı ? cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan zordur anlıyan adamla oturulur tartışılır boş kafayla değil.
ha bu arada ben senın gibi ücretsiz scriptler kategorisini kovalayan birşeyler düşürme niyetiyle iş yerınde canım skldı diğe ınsanlara pm atarak script isteyen tiplerden değilim.kendım yazar korum varsa yeteneğin kabiliyetin kod nedir programlama nedir kavrıyabiliten az laf cok iş oturduğun yerden sallama yazda paylaşta görelim.benden ve bilmıyorum baska kac kişiden kod istediysen mılletın scriptlerını edıtlıyerek değil ama oke?

Kendini Bu kadar Büyük Görüp İnsanlari Alcatma SqL ni yüKliyim kendin Gör Scriptini Burda İnsanlari Kandırmayi Bırak Artik yok o öyle Bu böyle Ali G Gibi Davranıyorsun Cocuk Gibisin ..