sLaviaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benm bunu niye yaptgımı anlamamkta ısrar ediyrsn pıyasayı bu hale getiren ben deglm benm ki sadece bir tepki beni daha fazla konstrma istersen ben asabi adamım yok polemikmiş yok başkaları üzerinden prim yapmakmış bizi bilen zaten biliyor işim gücüm yok mılletın 2,5 tl ye satmasını ve fıyatları 2 tl ye cekmeyi beklyirdm bukadr sacam dusunen bir insan olamaz yanı dusuncen bu soyledklerımden alntılar yapmssn benmkınn hala bır tepkı oldgnn farknda bıle deglsn bence biranönce yat uyu yoksa daha cok sacmalamaya ve dedektifcilik oynamya devam ediceksin msnm ekle bir sorunun varsa ordan söyle burda bnm üstmüden prim yapma işine bak ramzan ramzan benim asabımıda bozma sen nie bukadr ilgilendiryrkı budurum bende onu merak ediyorum ne rapid satıyrsn nede baska birşey sadece alıcıysan memnun olman lazım bu durumdan. piyasayı düşrdüğümü kabul etmek diye birşey yok piyasayı zaten düşürüm laf kalabalıgı yapma bana piyasyı düşürme sebeebimi tepki olarak yaptıgmıda yazdm ama sen sadece görmek istedklerini göryrsn ve bu hiç umrumda degl sen kendi işine bak(komisyonculuguna yani) msnde gelip birdaha bana fiyat sorup elndekı hesapların hepsini almak istyrum deme ok

Benim konumada yazdın piyasayı düşürdünüz diye şimdi burdada 2.5 tl ye satıyorlar felan yazmışsın. Ben sana ordada gereken cevabı vermiştim buradada veriyorum sen nasıl 4-5 tl ye satabiliyorsan bizimde istediğimiz fiyata satmaya hakkımız var. Üye olduğunda rapidshare satışın 5 tl bu durumda o zamanlar 8-10 tl ye satan varken sende 5 tl ye çekerek fiyatı düşürmüşsün ? Kendine niye pay biçmiyorsun. Diyorsunki ben ilk sattığımdada 5 tl den sattım. İyi işte benimde ilk satışımda 2,5 tl den sattım neden gocundun o zaman. Yukarıda arkadaşa bende katılıyorum piyasayı düşürüyoruz bu doğrudur tamam ama sende sanki düşürenlerden değilmişsin gibi prim yapmaya çalışıyorsun. Tepkiliyim ondan 2 tl ye satıyorum diyorsunda tepki yapılıcak bir durum yok ortada aksine işine geliyor. Sen 10.000 puanla açılan hesabı 5 tl den satıyorken şuan 2000 puana açtığın hesabı 2 tl den satıyorsun 1 Hesap açma puanına 5 hesap açıyorsun ve 10 Tl yapıyor. %100 kardasın bumu tepki bumu bedavacılık ?