merhaba arkadaşlar.
ben bu piyasaya uzun bir ara verdikten sonra tekrar site barındırma işini yapmaya ve gerekli olan arkadaşlara destek ve yardım etmeye karar verdim.
bu işin ne kadar zorlu bir iş olduğunu biliyorum , farkındayım ama işi zevk için yaptığım için zorlukları beni pek ilgilendirmiyor açıkcası.
neden bu işi para için yapmıyorsanız derseniz. az biraz para kazansam yeterli benim için geri kalan kısım herkesi işi görülsün. tabi ki kimseye hayrına iş yapmayacaksınız az biraz kazancaksınız ama gerektiğidne de sponsolukların yapılması kanaatinde olan birisiyim.
Aranıza yeniden katılmaya karar verdiğim için referans oalrak gösterebileceğim siteler , vps ler , reseller lazım bunlar içinde bir veya bir kaç sunucu devir almam gerekiyor hepinizin bildiği gibi.
aranız da az biraz geliri olan veya geliri hiç olmayan dedicated , vps , resel sahibi olan arkadaşlar devir etmek isterlerse ben devir almaya talibim.
herkesi bu işte bir korkusu var devir ettikten sonra siteler kapanmasın diye ben elimden geldiğince sitelerin yayında kalmasını sağlayacağım
Genelde Devir Edilecek dedicated veya vps olursa memnun olurum ama reseller'e de talibim.
devir edilecek makinelerin işletim sistemleri farketmez. windows veya linux üzerine olabilirler.
elimden geldiğince forumumuzdaki ihtiyacı olan arkadaşlara sponsorluk desteğinde de bulunacağım.
umarım ilgilenen arkadaşlar olurlar.
ilgilenen arkadaşlar özel mesajla iletişime geçebilirler veya burdan yazabilirler
Saygı Ve Sevgilerimle
İbrahim Esat