ÖnceLikLe IstanbuL - Ankara veya Izmir'de ki Goethe EnstitüLerinden Birinden A1 Sertifikasi DeniLen Sertifikayi ALman Gerekiyor...
ALman DevLeti A1 Düzeyinde ALmanca BiLgisine Sahip OLmayanLari SürekLi Yasam Icin ALmanya'ya KabuL Etmiyor ve Bunun Icinde Vize Vermiyor...Ancak Turist Vizesi ALirsin ki Zaten Bu Benim Isimi Görmez Demissin...
Akrabam v.s Yok Beni Himayesi ALtina ALacakLar Var Diyorsun...
Sen Bu Sertifika Isini HaLLettikten Sonra (YakLasik 3 Ay Sürüyor, Tabi Sonunda Sinava Giriyorsun ve En Az %60 Basari Orani Tutturmak Zorundasin) Seni Himayesi ALtina ALacak Kisi veya KisiLer...Senin Oradaki Bütün Egitim ve Bakim MasrafLarini KarsiLayacakLarina ve Sigortani ÖdeyecekLerine Dair BuLundukLari Yerdeki ALman MakamLarindan YaziLi Bir Kagit CikartacakLar...
Bunu Davetiye ILe Karistirma Sakin O Baska Birsey...Bu Senin Tamamen O KisiLerin SorumLuLugu ALtinda OLacagin AnLamina GeLen ve Herseyini ÜstLenmeyi KabuL EttikLeri AnLamina GeLen Bir BeLgedir...
Tabi Bunu Yapacak Insan Bana Göre Cok Az...Sonucta Sen ALmanya'da Bir Suc IsLersen ALman DevLeti Seni Sinir Disi EtmekLe KaLmiyor...Senin Herseyini YükümLenen AiLeyede DeLi Para CezaLari UyguLuyor...Neyse Konumuza DöneLim...
Sende Daha Sonra Egitim Basvurusu ALtinda Türkiyede BagLi BuLundugun ALman KonsoLosLuguna Basvuru Yapacaksin...
Seni ALmanyada Himayesi ALtina ALacak OLanLarin Göndermis OLdugu BeLge ve Goethe Enstitüsünden ALmis OLdugun Sertifika + Senden Istenen Diger EvrakLarLa BirLikte Basvurunu Yaptiktan Sonra 1-2 Ay BekLeyeceksin...O Zaman Icinde Vizen Adresine GönderiLiyor...
Umarim Yardimci OLabiLmisimdir...