Blus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar ne kadar saçma sapan konular dolmaya başladı farkındamısınız saçma konu ve mesajlar arkadaşın birisi çıkmış Toplu mail hizmeti vermek için surunu arıyor bir arkadaşımızda çıkmış git dersine çalış diyor sorarım sana Ey vatandaş anasının karnında mı öğrenecek bu millet ? elbette kurcala öğren mantığı eğer bir bilen varsa ona danışırsın ama sonuç olarak benim gibi etrafında soracak kimse yoksa kurcalayarak öğrenecek. emredemir sana gelince arkadaşım Kararlı ol bir işe başlıyorsan sonunu getir. ama milletin mail kutularını spamla doldurarak olmaz bu işler senin ip adresini bir duyarlı vatandaş şikayet edip spam yayiyor dedikleri zaman Türk Telekom direk olarak Hizmet Sözleşmeni iptal eder ve hakkında dava açabilir. Çünkü Spam kasmak Yasaktır...
Firmalar atıyor ben atıncamı suç oluyor ?
Cevap : Firmalar kendi mail listesindeki üyelerin isteği dahilinde mail atıyor hiç bir zaman ciddi bir firma ordan burdan bulduğu mail listesini alıpda dur bir reklam yapıyım demiyor.
Beni Nasıl Tespit edebilirler ki ?
Cevap : Çok basit Vatandaş Hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunur. konu araştırılması için Bilişim Suçlarına yönlendirilir ve Türktelekomdan gönderen ip adresinin yer tespiti istenir sonuç olarak yerin tespit edilir Yurt dışındaki prosedürü bilmiyorum ama Türkiyede böyle

hırsızlık yapsak bu kadar bulmak için uğraşmazlar ben bu işi 1 sene oldu yapalıda milletde host sponsorluk alıp yapmatan bıktım kendi pc mi sunucu yapim dedim olmadı şimdi vps alacam bakalım ne olacak.